Om Gæt Flaget Spil

Kunne du gætte Spillets Ide?

Ideen bag spillet er ikke bare at udfordre din kundskab om flag, men også at berige din kundskab om landet selv.

Så, kort sagt, er GuessTheFlag.com ikke bare et spil - det er en kulturel bro og et oplysende værktøj som hjælper dig at udforske nye horisonter interaktivt.

GuessTheFlag.com er løsningen på alle problemer med geografi du nogensinde havde haft. Nu, takket være Google Maps, kan du se præcis hvor landet hvis flag du gætter står på verdens kort. Det er en enkel og morsom måde at forbedre din kundskab. Til disse af jer der er nyfikne er her nogle tips der skal hjælpe jer at forbedre jeres færdigheder til at spille.

Hvordan spiller man Gæt Flaget Spil: Manual

Spillet er ganske simpelt, men alligevel sjovt. Hvert rigtigt gæt giver dig et "rigtigt" point. Hvert forkert gæt giver dig et "forkert" point. Målet er at samle så mange rigtige points som muligt.

Hvad er knebet? Til forskel fra de almindelige scoringsystemer, bliver GuessTheFlag.com sværer og sværer med hvert trin. Jo mer avanceret din rejse gennem flagene bliver, jo højere bliver procentdelen af de forkerte svar i forbindelse med procentdelen af dine rigtige svar! Du må svare næsten perfekt på alle spørgsmål for at få høje resultater.

Fordelene Med At Spille Spillet

Sjov. Du har hele verden foran dig. Hvert svar, lige meget rigtigt eller forkert tager dig til landet. Hvis di spiller alle flag, vil du gøre færdig en spændende og morsom rejse verden rundt!

Kundskab. Jo mere du spiller, jo mere kundskab får du. Efter et par spil vil du begynde at gætte flere og flere flag. Du får også information om hvert land, om dets befolkning og om øvrig aktuel statistik.

Flagenes farver

Den mest almindelige farve i alle flag er rød – i 74% af flagene er der rødt, fulgt af hvidt med 70% og blåt med 50%. Bland de mest populære røde flag er flagene af Kina, Tyrkiet, Marokko, Vietnam og Albanien.

Der er kun et flag i verden der kun består af en farve – Libyens flag er grønt, uden nogle andre tegn eller symboler på. Der er tre farvekombinationer der bruges på nogle flag i visse regioner. Rød, hvid og blå farver er almindelige blandt europæiske og vestlige nationer, inklusive Frankrig, Storbritannien, Australien og USA.

Mange afrikanske nationer inklusive Senegal, Mali og Cameroun bruger rød, gul og grøn farver. Flag der består af rød, hvid og sort farver kan man især finde blandt arabiske nationer såsom Irak, Yemen og Egypten.

Hvad står farverne for?

Hvidt – en symbol på ro og ærlighed.
Rødt symboliserer modstandskraft, mod, styrke og tapperhed.
Blåt symboliserer årvågenhed, sandhed og trofasthed, iver og retfærdighed.
Grønt symboliserer håb, glæde og kærlighed og det er en hellig farve i mange kulturer.
Sort symboliserer beslutsomhed og ofte reflekterer det et vist folkeslags etniske arv.
Gult symboliserer gavmildhed.

Hvad står symbolerne på et flag for?

Vidste du at Mozambiques flag har et billede af AK47 (Automat Kalashnikov #47) på sig? I det mindste otte lande til har forskellige våben på deres flag:

American Samoa – Et Spyd og En Fakkel
Angola – Machete
Barbados – Trident
Belize – To Køller/To Økser
Guatemala – To Geværer
Kenya – To Spyd og Et Skjold
Saudi-Arabien – En Sabel
Sri Lanka – En Dolk
Swaziland – To Spyd og Et Skjold
US Jomfruøerne – Tre Pile

Nepals flag er det eneste flag i verden der har fem kanter. Vatikanstatens og Schweiz’s flag er de eneste flag i verden der er kvadratiske. De eneste lande der har lagt billeder af deres territorier på deres flag er Cypern og Kosovo. På Cambodjas flag står der en bygning.

Men... De ser næsten identiske ud...

Et par vandrette striber i hvidt og rødt... Er det Monacos flag eller Indonesiens flag? Svaret er – begge to. Desuden er Tchads og Rumæniens flag næsten helt identiske. Men med undtagelse af disse fire, er alle flag du vil se på GuessTheFlag.com forskellige. Og her ligger udfordringen:

Du må gætte hvilket flag hør til hvilket land.

Nederlendenes og Luxembourgs flag adskilles fra hinanden kun i nuancens af blåt som bruges og man kan forveksle dem for det russiske flag der har samme farver, men de er i en forskellig rækkefølge. Der er mange andre der ligner hinanden.

Du vil finde ud af hvilke lande de hør til mens du spiller spillet. Skal vi spille?

Engelsk Spansk Fransk Tysk Kinesisk Japansk Russisk Bulgarsk Rumænsk Dansk Svensk Norsk Arabisk